Oslo Business Expo

29. Oktober 2018
Oslo Kongressenter

Building Better Business

Marketing – New B2B Tech – Business Trends – Inspiration for growth

Oslo Business Expo er et arrangement for ledere og beslutningstagere i bedrifter i utvikling. Målet er å samle viktige aktører som har tjenester, produkter, kunnskap og teknologi som du som bedriftsleder trenger for å utviklle din bedrift. Paralellt med en større utstilling arrangeres det en konferanse i 2 spor med inspirerende og nyttige foredrag og praktiske workshops. Det er satt opp ett konferansespor som handler om lederskap, næringslivstrender, markedsføring, teknologi og e-handel. Det andre sporet er tilrettelagt for startups som er vår neste generasjons bedriftsledere.

Høydepunkter fra programmet:

Komplett program kommer snart

Terje Aarbog
Adm. dir DHL Express

Delivering insight today – creating value tomorrow

Tillitsbasert ledelse kan være avgjørende for produktivitet, verdiskaping, innovasjon og lønnsomhet. Hvordan bygge en kultur som både støtter selskapets strategi og mål, samt engasjerer og gir mening for medarbeiderene?

Siri Børsum
Leader of Digital Transformation, Google

Er det nok ansette digital kompetanse?

Siri forteller om hvor viktig kultur er for å drive innovasjon. Du får høre de prinsippene som ligger i grunnmuren av Google sin kultur og hvordan du kan bidra til innovasjon i ditt firma..

Jan Sollid Storehaug
CEO Cloudnames AS

Hvordan utforme nettsider som virker bedre

Hvordan lager du en praktisk digital markedsføringsstrategi? Jan forklarer hva som skal til for at nettstedet ditt skal tiltrekke seg mer trafikk og konvertere besøkende til salg eller leads.

Trude Talberg Furulund
Datatilsynet

Digitalisering + personvern = Sant

Ny teknologi forandrer stadig hvordan vi henter inn og bruker informasjon. Personvernregelverket endres derfor nå, for å kunne møte vår digitale hverdag. Hvilke muligheter ligger i denne nødvendige oppdateringen av regelverket?

 

Ole-Arvid Liodden
Partner Sales Academy

Endringsforståelse – hvordan skape bedre resultater

Et foredrag som forklarer hva som skal til for å skape resultater i fremtiden. Sitat Albert Einstein: «Det går ikke an å løse et problem og skape endring med det samme tankesettet som skapte problemet».

Knut Anders Wangen
Kommersiell direktør, Danske Bank Norge

Open Banking – Fra egosystem til økosystem

Knut Anders vil fortelle om hvordan Danske Bank søker å utnytte mulighetene i det nye åpne konkurranselandskapet. På kort tid vil banker gå fra en endimensjonal bankmodell til å delta aktivt i et finansielt økosystem.

Jarle Holm
CEO Monner AS

Hvordan Lykkes med crowdfunding

Crowdfunding handler om å engasjere kunder, fremtidige kunder, partnere og lokalsamfunn i din vekst. Jarle Holm, med-gründer og daglig leder i Monner, Norges første regulerte plattform for crowdfunding av lån, deler sin erfaring om hva som skal til for å lykkes med crowdfunding.

 

Berg Moe
Entra House / Gründerklubben

Veien du må gå for å hente inn større investeringer

Er kapital tørken på vei til å snu?” spør Berg Moe. Med mange års erfaring i å hente kapital til ulike startups gir Berg Moe deg rettesnorene for hva som forventes når du begynner å søke etter kapital.

Mikko Honkanen
CEO Vainu

Hvordan tilrettelegge for enorm vekst

Mikko forteller om denne spennende reisen fra et lite startup i Finland til 180 ansatte i Europa og USA. Vainu har siden 2015 vokst seg til å bli Europas raskest voksende tech-selskaper med over 2000 B2B kunder i 5 land.

Vil du bli utstiller?

BusinessExpo er utstillingen for leverandører som ønsker å komme i kontakt med ledere og grundere. Last ned utstiller-invitasjon!

Hold deg oppdatert

Vi legger jevnlig ut artikler og videointervjuer med ledere og “influencers” i vår blogg / Vlogg.

Last ned gratis guide!

Guide til Markedsføring i Sosiale medier fra Cloudnames gir deg oversikten du trenger. Last ned gratis i dag!

Hovedsamarbeidspartner

Hovedsamarbeidspartner

Medie-og Samarbeidspartnere  

Samarbeidspartnere

Utstillere og samarbeidspartnere på Oslo Business Expo

Pin It on Pinterest

Share This