Stavanger Business Expo

11. Sept Clarion Hotel Energy

Building Better Business

Marketing – New B2B Tech – Business Trends – Inspiration for growth

Stavanger Business Expo er et arrangement for ledere og beslutningstagere i bedrifter i utvikling. Målet er å samle viktige aktører som har tjenester, produkter, kunnskap og teknologi som du som bedriftsleder trenger for å utviklle din bedrift. Paralellt med en større utstilling arrangeres det en konferanse i 2 spor med inspirerende og nyttige foredrag og praktiske workshops. Det er satt opp ett konferansespor som handler om lederskap, næringslivstrender, markedsføring, teknologi og e-handel. Det andre sporet er tilrettelagt for startups som er vår neste generasjons bedriftsledere.

Høydepunkter fra programmet:

Komplett program kommer snart

Terje Aarbog
Adm. dir DHL Express

Delivering insight today – creating value tomorrow

Tillitsbasert ledelse kan være avgjørende for produktivitet, verdiskaping, innovasjon og lønnsomhet. Hvordan bygge en kultur som både støtter selskapets strategi og mål, samt engasjerer og gir mening for medarbeiderene?

Jan Sollid Storehaug
CEO Cloudnames AS

Hvordan utforme nettsider som virker bedre

Hvordan lager du en praktisk digital markedsføringsstrategi? Jan forklarer hva som skal til for at nettstedet ditt skal tiltrekke seg mer trafikk og konvertere besøkende til salg eller leads.

Ole-Arvid Liodden
Partner Sales Academy

Endringsforståelse – hvordan skape bedre resultater

Et foredrag som forklarer hva som skal til for å skape resultater i fremtiden. Sitat Albert Einstein: «Det går ikke an å løse et problem og skape endring med det samme tankesettet som skapte problemet».

Francois Elsafadi
Foredragsholder

Orchestra – Hvordan er samspillet i din bedrift

Francois utfordrer deg til å tenke gjennom samspillet i din bedrift. Samspillet mellom ansatte, eksterne samarbeidspartnere og personer du kjenner privat er viktigere enn du tror.

Camilla Andersson
CEO Sparkup Norge

Crowdfunding – fremtidens måte og hente kapital på!

Camilla er crowdfunding spesialist og i foredraget går hun gjennom aksjebasert crowdfunding, de ulike alternativene, betingelsene og hvilke markeder de når ut til.

Berg Moe
Entra House / Gründerklubben

Veien du må gå for å hente inn større investeringer

Er kapital tørken på vei til å snu?” spør Berg Moe. Med mange års erfaring i å hente kapital til ulike startups gir Berg Moe deg rettesnorene for hva som forventes når du begynner å søke etter kapital.

Vil du bli utstiller?

BusinessExpo er utstillingen for leverandører som ønsker å komme i kontakt med ledere og grundere. Last ned utstiller-invitasjon!

Hold deg oppdatert

Vi legger jevnlig ut artikler og videointervjuer med ledere og “influencers” i vår blogg / Vlogg.

Last ned gratis guide!

Guide til Markedsføring i Sosiale medier fra Cloudnames gir deg oversikten du trenger. Last ned gratis i dag!

Hovedsamarbeidspartner

Samarbeidspartnere  

Utstillere på Business Expo

Pin It on Pinterest

Share This