Stavanger Business Expo

11. Sept Clarion Hotel Energy

Building Better Business

Marketing – New B2B Tech – Business Trends – Inspiration for growth

Stavanger Business Expo er for ledere og beslutningstagere i bedrifter i utvikling. Målet er å samle de viktigste aktørene som har en tjeneste, produkt, kunnskap eller teknologi du som bedriftsleder trenger for å utvikle din bedrift. Parallelt med en større utstillingsarena arrangeres det en stor flerspors konferanse med inspirerende og nyttige foredrag og praktiske workshops.

Høydepunkter fra programmet:

Komplett program kommer snart

Kl. 9:30

Terje Aarbog
Adm. dir DHL Express

Delivering insight today – creating value tomorrow

Tillitsbasert ledelse kan være avgjørende for produktivitet, verdiskaping, innovasjon og lønnsomhet. Hvordan bygge en kultur som både støtter selskapets strategi og mål, samt engasjerer og gir mening for medarbeiderene?

Kl. 10.00

Siri Børsum
Leader digital transformation, Google

Hvor innovativ er bedriften din?

Siri gir deg en unik reise inn i hvordan Google ansatte tenker når de angriper et nytt prosjekt. Her handler det om å gå helt nye veier for å skape nye effektive løsninger.

Kl. 11.00

Trude Talberg Furulund
Datatilsynet

Digitalisering + personvern = sant

Ny teknologi forandrer stadig hvordan vi henter inn og bruker informasjon. Personvernregelverket endres derfor nå, for å kunne møte vår digitale hverdag. Hvilke muligheter ligger i denne nødvendige oppdateringen av regelverket?

Kl. 11:30

Niklas Hansson
Evry

Kundeopplevelse 2.0 – Feeling is believing

Vi tar deg bak kulissene og viser hvordan andre med små “proof of concepts” tester seg frem for å skape digitale kundeopplevelser. Vi besøker fremtiden der adferd, økonomi eller digital psykologi kommer til å spille en sentral rolle når gamification og kjøpt lojalitet har begynt å spille ut sin rolle i kundeopplevelsen

Kl. 13:15

Jan Sollid Storehaug
CEO Cloudnames AS

Hvordan utforme nettsider som virker bedre

Hvordan lager du en praktisk digital markedsføringsstrategi? Jan forklarer hva som skal til for at nettstedet ditt skal tiltrekke seg mer trafikk og konvertere besøkende til salg eller leads.

Kl. 14.00

Ole-Arvid Liodden
Partner Sales Academy

Endringsforståelse – hvordan skape bedre resultater

Et foredrag som forklarer hva som skal til for å skape resultater i fremtiden. Sitat Albert Einstein: «Det går ikke an å løse et problem og skape endring med det samme tankesettet som skapte problemet».

Kl. 15.15

To Be Announced

Kl. 15.45

To be announced

Kl. 16.15

To be announced

Startup Track

Kl. 11:00

Emil Egeland
Gründer

10 tips for bedre lønnsomhet og mindre risiko

I foredraget forteller Emil om forskjellene som gjorde at det ene selskapet han bygget opp gikk konkurs, mens det andre var lønnsomt og ble solgt. Han forteller om ansettelser, salg, kostnadskontroll og triksene for å redusere risiko.

Kl. 11:45

Jarle Holm
CEO Monner AS

Hvordan lykkes med crowdfunding!

Crowdfunding handler om å engasjere kunder, fremtidige kunder, partnere og lokalsamfunn i din vekst. Jarle Holm, med-gründer og daglig leder i Monner, Norges første regulerte plattform for crowdfunding av lån, deler sin erfaring om hva som skal til for å lykkes med crowdfunding.

Kl. 13:15

Berg Moe
Gründerklubben

Veien du må gå for å hente inn større investeringer

Er kapital tørken på vei til å snu?” spør Berg Moe. Med mange års erfaring i å hente kapital til ulike startups gir Berg Moe deg rettesnorene for hva som forventes når du begynner å søke etter kapital.

Kl. 13:45

Ghopi Prabaharan
Sosiale medier ekspert

Film og innholdsmarkedsføring som fungerer

Ghopi utfordrer deg til å tenke helt nytt når det gjelder din film og innholdsmarkedsføring. Driver man en bedrift må man ha en historie å fortelle for å bygge tillit og vinne kunder. Her får du 5 tips om å kommme i gang med godt innhold.

Seminars & Workshops

kl. 12.15

DHL Express

Power up your Potential

Stadig flere norske selskaper satser utenlands, og få vet mer om hvordan norsk netthandel internasjonaliseres enn DHL Express. I denne sesjonen får du veiledning og konkrete tips og fra verdens mest internasjonale selskap om hvordan du og ditt firma kan øke salget ved å gå utenfor landets grenser.

Vil du bli utstiller?

BusinessExpo er utstillingen for leverandører som ønsker å komme i kontakt med ledere og grundere. Last ned utstiller-invitasjon!

Hold deg oppdatert

Vi legger jevnlig ut artikler og videointervjuer med ledere og “influencers” i vår blogg / Vlogg.

Last ned gratis guide!

Guide til Markedsføring i Sosiale medier fra Cloudnames gir deg oversikten du trenger. Last ned gratis i dag!

Hovedsamarbeidspartner

Hovedsamarbeidspartner

Medie-og Samarbeidspartnere  

Samarbeidspartnere

Utstillere og samarbeidspartnere på Stavanger Business Expo

Pin It on Pinterest

Share This